U subotu 20. avgusta odloženi svi programi na Beer Festu 1Foto: Belgrade Beer Fest

Svi programi na manifestaciji Beer Fest“ zakazani za subotu 20. avgust odlažu se iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, odlučeno je na današnjem sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi, saopšteno je iz Beokom servisa.

Naime, RHMZ navodi da se sutra, 20. avgusta, u Beogradu očekuju pljuskovi sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti intenzivniji sa pojavom grada i olujnog vetra.

„Muzički programi na koncertnom prostoru Ušća najavljeni za 20. avgust odlažu se iz bezbednosnih razloga, jer je sigurnost posetilaca „Bir festa“ na prvom mestu, a ova odluka doneta je uz konsultacije sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama“, navodi se u saopštenju.

Organizatori Beer Festa demantovali su ove navode gradske vlasti, rekavši da zasad nema odlaganja programa.

Da podsetimo, ovogodišnji Beer Fest počeo je sinoć, u četvrtak, a prvo veče zabeležili su veliki redovi ispred ulaza zbog problema sa aplikacijom preko koje je trebalo da se plaća obavezna konzumacija pića.

Zbog tih problema, organizatori festivala danas su najavili da na Beer Festu ove godine ipak neće biti obavezne konzumacije, niti potrebe posetilaca da preuzmu aplikaciju, već da će se piće kupovati gotovinom i platnim karticama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari