Američki muzičar Džon Bon Džovi ne krije da mu je dosadilo da svira svoje hitove koje je napravio na početku karijere, 80-ih godina prošlog veka. Frontmen grupe Bon Džovi naglašava da će čak neke klasike, poput „You Give Love a Bad Name“ izbaciti iz koncertnog repertoara.

– Dosađivao bih se do suza kada bih morao da sedim na svom koncertu i slušam nostalgične „You Give Love a Bad Name“ i „Livin’ on a Prayer“. Ne mogu da zamislim da ponovo ceo jedan koncert izvedem samo sa repertoarom iz 80-ih. Isuse Hriste, to bi me ubilo – kaže Bon Džovi.

Poznati muzičar dodaje da je grupu Bon Džovi na okupu održalo upravo to što su konstantno radili na novim pesmama i nisu dozvolili da ih „opusti to što su slavni“.

– Stalno pravimo pesme. Te nove pesme su dobre. Ponekad mi se učini da ih publika neće prihvatiti, ali uvek se ispostavi da nisam u pravu. I mi smo kao i svaki bend prolazili kroz loše periode. Riči Sambora (gitarista) je pre lečenja od alkoholizma tvrdio: „Ja nemam problem sa pićem. Pijem svaki dan, ali to mi ne predstavlja problem. Ako piješ nekoliko kafa dnevno, je l’ to isto problem onda?“. Na kraju je ipak uspeo da prevaziđe alkoholizam. I Tiko Tores (bubnjar) je imao lične probleme, ali ih je i on prevazišao. Kada ste dugo na okupu takve stvari se dešavaju, ali naučite kako da ih prevaziđete. Bitno je da uvek radimo i stvaramo nešto novo, tako se najbolje prevazilaze sve teškoće – zaključuje Bon Džovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari