Džoni Dep i Amber Herd se konačno nagodili 1Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN / POOL / EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Posle raznih peripetija o potencijalnom nastavku sudskog procesa, najpraćeniji holivudski spor današnjice okončan je nagodbom Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Heard,

Njih dvoje su se napokon nagodili u vezi sa tužbom za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugoga.

Time je okončan ujedno najteži holivudski razvod kojem smo svedočili u posednje vreme, piše Index. hr.

Advokati para postigli su dogovor prema kojem će Heardino osiguravajuće društvo Depu platiti milion dolara da okonča ovaj slučaj, piše Daily Mail.

Ali u važnoj pobedi za glumicu, nema ograničenja o tome o čemu može govoriti u vezi sa slučajem tako da ona ne priznaje nikakvu krivicu.

Njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Heard zbog teksta koji je napisala za Washington Postu u dercembru 2018. godine.

U njemu je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“. Iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara.

A onda je ona podnela protivtužbu tražeći 100 miliona dolara jer je ‘pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje‘.

Sudija je na kraju presudio da bi ona bivšem suprugu trebalo da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Depp njoj dva miliona dolara.

„Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom kao što je to i planirala pre šest godina‘, rekao je izvor blizak glumici za Mail Online dodajući: „Ovu nesrećnu epizodu želi ostaviti iza sebe i planira da se okrene onome što voli – svojoj karijeri, porodici i životnim ciljevima.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari