Džoni Roten neće zapevati na Evroviziji, ipak, poslušajte pesmu koju je otpevao za takmičenje (VIDEO) 1Foto: Mark Doyle / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šezdeset sedmogodišnji bivši pevač Sex Pistolsa Džon Lajdon, poznatiji kao Džoni Roten, nije uspeo da se plasira za nastup na Evrosongu ove godine.

Rotten je nastupio na irskom takmičenju za pesmu Evrovizije s pesmom Hawaii, koju je posvetio svojoj supruzi Nori koja boluje od Alchajmera, a time je želeo da podigne svest o o toj bolesti, piše Index.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=Xc5v7FHx5Do&t=1s

Međutim, umesto njega Irsku će na Evroviziji predstavljati bend Wild Youth, kojem je ovo svojevrstan probitak na scenu. Dosad je ovaj bend nastupao uz Levisa Kapaldija, Najala Horana i The Script, a Irci, koji su se samo dva puta plasirali u finale, u svoje ovogodišnje predstavnike polažu velike nade.

Roten je na kraju završio tek na četvrtom mestu, a uoči nastupa rekao je kako je dosta zabrinut zbog moguće pobede, jer bi to značilo da će jedno vreme morati biti razdvojen od supruge Nore, koja živi s njim i porodicom u Los Angelesu.

Evrovizija se ove godine održava u Liverpoolu, a na njoj učestvuje ukupno 37 zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari