Nakon devet gradova, Jelen Top 10 turneja posetila je i Suboticu. Jedan od najlepših subotičkih prostora, klub MKC Nepker bio je ispunjen do poslednjeg mesta fanovima kvalitetnog rok zvuka. Nastupom grupe Darkwood Dub počeo je pravi rok koncert nakon čega su se Subotičanima predstavili i Obojeni program, Kanda Kodža i Nebojša, Veliki prezir i Bjesovi. Uz sjajnu publiku i dobro raspoloženje svih prisutnih odličan provod potrajao je do ranih jutarnjih časova.


– Koncert u Subotici je bio odličan. Imali smo mali peh, pokvarilo nam se pojačalo, ali je i pored toga bilo izvanredno. Subotička publika je fenomenalna – rekao je Vladimir Kolarić Kole, iz benda Veliki prezir.

Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promoviše kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda andergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti u medijima.

– Cela turneja je fantastična. Energija između bendova je fenomenalna. Sada sam prvi put ozbiljno čuo Veliki prezir i njihov nastup večeras je neopisiv. Svi dosadašnji nastupi u okviru turneje su bili odlični, različiti, a publika u svakom gradu u kom smo nastupali je izvanredna – izjavio je Zoran Marinković Marinko, pevač grupe Bjesovi.

Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo i Sombor, od ukupno planiranih 15 gradova. Pored Darkwood Duba i Kande, Kodže i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupali su i nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari