joker out foto Ursa Premik

Nakon što su održali dva rasprodata koncerta u Novom Sadu, najpopularniji mladi slovenački bend Joker Out stiže u Dom omladine, gde će 2. i 3. novembra održati prve samostalne koncerte u Beogradu.

Ulaznice za novosadske i beogradske koncerte su rasprodate za samo par sati nakon početka prodaje još početkom jula meseca, tako da je sigurno da su mogli da rasprodaju i mnogo veće koncertne prostore.

Bliži se beogradski koncert grupe Joker Out: Reakcija publike podseća na zlatno doba „Bitlsa“ 1
Foto Vita Orehek

Euforija koju izazivaju Kris, Bojan, Jan, Jure i Nace gde god se pojave je neverovatna. Oni su generacija ljubavi i nade, a ogromnu fan bazu imaju širom Evrope, jer su brojni koncerti koji su održani ili najavljeni mesecima unapred rasprodati. Reakcija publike, koju čine uglavnom devojke, podseća na zlatno doba „Bitlsa“.

Bliži se beogradski koncert grupe Joker Out: Reakcija publike podseća na zlatno doba „Bitlsa“ 2
Foto Vita Orehek

Izvođenje svake njihove pesme prati horsko pevanje koje se završava vriskom, pa na koncertima bend koristi uređaj kojim meri jačinu buke. Rekord je postavljen na njihovom do sada najvećem koncertu u rasprodatoj ljubljanskoj Areni „Stožice“, gde je 12.000 grla proizvelo buku od 127,9 dB. Zato beogradska publika pred sobom ima veliki izazov!

Bliži se beogradski koncert grupe Joker Out: Reakcija publike podseća na zlatno doba „Bitlsa“ 3
Foto Vita Orehek

Posle beogradskih, u novembru ih očekuju i dva rasprodata koncerta u zagrebačkoj Tvornici, a lista nastupa u ovoj godini je imponzantna. Imali su turneje u Irskoj, Britaniji i posebno zanimljivu Nordijsku turneju. Hiljade fanova ih očekuje i u Varšavi, Pragu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Wroclavu, Poznanu i mnogim drugim gradovima širom Evrope.

Moć njihove muzike pokazuju i višemilionska slušanja njihovih pesama na streaming servisima, a evrovizijskih hit i generacijska himna »Carpe Diem« na Spotify-u broji više od 15 miliona slušanja, te se našao i na listi »Top 10 Spotify Global Viral Chart«.

U četvrtak i petak, 2.i 3. novembra, vrata Doma omladine se otvaraju u 20 časova, a nastup miljenika beogradskih devojaka počinje u 21h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari