Koncertna promocija albuma “Nova Kosmogonija” benda Gladni Naučnici 1Foto: Omot albuma

Beogradska grupa Gladni Naučnici imaće koncetnu promociju svog albuma “Nova Kosmogonija” u klubu Anti Shop Elektropionir 25. februara u 20 sati.

Drugi album Gladnih Naučnika su objavili zajedničkim izdavačkim snagama Pop depresija i Kišobran. Na izdanju se nalazi osam pesama, a najavila su ga četiri video singla: Mrtvo klupko, Stalker, Snežna_jazbina i Pravo vreme.

Album se za sada može poslušati na Bandcamp i YT stranicama benda, a do kraja nedelje će se pojaviti i na svim streaming servisima.

Gladni Naučnici su main stream pop/rock grupa koju su 2013. god. formirala trojica kolega iz Instituta Vinča. Nakon objavljivanja svog prvog albuma “Opšta teorija besmisla” u januaru 2020. godine, bend obustavlja aktivnosti usled zatvaranja zbog pandemije korona virusa.

Članovi benda su se okrenuli nekim drugim izazovima, ali su zajedno sa snimateljem Danilom Jovičićem i producentom Ivanom Petrovićem nastavili da rade na novim pesmama. Sredinom prošle godine, pevač Vladimir Đoković okuplja novu postavu za željom da koncertno promoviše pesme sa drugog albuma.

Na koncertu ćete moći da čujete pesme sa albuma Nova Kosmogonija, ali i presek dosadašnje karijere Gladnih Naučnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari