Metju Peri svojevremeno otkrio da su Prijatelji prestali sa emitovanjem zbog Dženifer Aniston 1Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

TV emisije se mogu završiti iz različitih razloga. Iako se činilo da Prijatelji prirodno idu svojim tokom, pokojni Metju Peri je jednom rekao da se serija završila iz sasvim drugog razloga.

Kako piše Index.hr, Peri je govorio o tome zašto je Prijateljima došao kraj dok je prošle godine promovisao svoje memoare Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing i tvrdio da je Dženifer Aniston želela da se emisija završi.

Metju Peri svojevremeno otkrio da su Prijatelji prestali sa emitovanjem zbog Dženifer Aniston 2
Friends, fotografija: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Peri, Kudrou, Aniston, LeBlan i Švimer bili su relativno nepoznati pre hit serije, koja je trajala od 1994. do 2004. godine. Na kraju, serija je pokrenula njihove karijere.

Dženifer je želela da snima filmove

Govoreći o kraju serije, Peri je u svojoj knjizi napisao: „Istina je bila da smo svi bili spremni da Prijatelji budu gotovi.

Metju Peri svojevremeno otkrio da su Prijatelji prestali sa emitovanjem zbog Dženifer Aniston 3
Prijatelji, foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

„Za početak, Dženifer Aniston je odlučila da više ne želi da bude u emisiji, a pošto smo svi donosili odluke kao tim, to je značilo da svi moramo da prestanemo“, otkrio je on, a zatim dodao: „Dženifer je želela da radi filmove, a ja sam sve vreme rado filmove“.

On je naveo da su svi likovi u suštini bili srećni na kraju serije i da „niko ne želi da gleda gomilu srećnih ljudi kako rade srećne stvari“. „Šta je tu smešno?“ zapitao se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari