Miško Plavi Trio, koji čine Milivoje Petrović – Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Dunkić – Johnny, nastupa u subotu, 28. decembra 2013. u 21 čas u Mikser House-u.

Specijalni gosti koncerta biće Akaš Bat (Akash Bhatt), perkusionista iz Indije, vrsni muzičar sa bogatim internacionalnim iskustvom, i Mladen Lukić, trombonista i solista, stalni član ansambla Pozorišta na Terazijama i član poznatih beogradskih bendova „Maraqya“, MVP, „Zemlja Gruva“, i polufinalista popularnog TV šoua „X Faktor“. Karte za prvi Miškov koncert posle velike japanske turneje mogu se kupiti u pretprodaji po ceni 500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, dok će cena karte na ulazu će biti 700 dinara.

Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, idr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je odžao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari