„Molim i apelujem da nas Grad čuje i da se ovo više završi“: Glumica Olga Odanović o situaciji u pozorištu „Boško Buha“

Ostavite komentar


  1. Podrzavam 1000 posto ali ovi kojima se salje ovaj apel ne samo da ne brinu za kulturu i buducnost novih narastaja nego iste sistemski unistavaju.
    Ja sam licno svaku nadu u bolju buducnost odavno izgubio

  2. Плачите и молите кад немате храбрости и слоге за револуцију.

  3. A vlasnik pomenutih firmi je Aca Bosanac od skora vlasnik Geneks kule. Kao, katastar pogrešno uknjižio. Zašto mene nije uknjižio kao vlasnika tog prostora već nedužnog Acu Bosanca?

  4. “ greška u katastru” to se u pravnim državama zove , korupcija, kradja, kriminal … kad se kriminalci biraju da vode državu svaka pravda je slepa. Šta zna bogati “ Bosanac” Sta je decije pozirustr B. Buha i oni sto mu ga “ pristaše”

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.