Parni Valjak prvi put u Beogradu sa Igorom Drvenkarom 1Foto: Davor Dragicevic

U okviru velike regionalne klupske turneje Parni Valjak stiže i u Beograd, a BitefArtCafe će 8. i 9. novembra biti domaćin jednom od najvećih bendova današnjice.

Posle pauze u radu benda zbog smrti legendarnog Akija, Parni Valjak ove godine predstavlja novo poglavlje rada, a višedecenijskoj postavi se priključio mladi pevač Igor Drvenkar, koji je na brojnim klupskim i festivalskim nastupima širom regiona oduševio publiku interpretacijom bezvremenskih hitova kojima je dao posebnu energiju.

Parni Valjak prvi put u Beogradu sa Igorom Drvenkarom 2
Foto: Jaka Rogelj

Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine bezvremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Zastave”, generacijski raznolika publika je s radošću prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova na ovim prostorima.

Tako će biti i na koncertima u Beogradu, kada će publika imati priliku po prvi put uživo da čuje i nove pesme “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars” koje najavljuju novi album za koji će, kao i do sada, većinu pesama komponovati autor legendarnih hitova Husein Hasanefendić Hus.

Parni Valjak prvi put u Beogradu sa Igorom Drvenkarom 3
Foto; Davor Dragicevic

Da nakon skoro 50 godina rada njihova koncertna snaga ne jenjava, Parni Valjak je pokazao na brojnim rasprodatim koncertima koje su ove godine održali u okviru velike klupske turneje u Zagrebu, Ljubljani, Zadru, Rijeci, Mariboru, Puli, a nastupali su i na festivalima u Kragujevcu, Podgorici, Karlovcu, Varaždinu, Tršiću.

Bend sa nestrpljenjem očekuje nastupe u Beogradu i da svoju energiju podele sa publikom, što će najbolje uspeti u intimnom prostoru. Ulaznice za koncert 9. novembra su skoro rasprodate, a ostao je mali broj ulaznica za 8. novembar koje svi zainteresovani mogu kupiti na svim prodajnim mestima i preko sajta tickets.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari