Online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno-kampu nedaleko od Palića počela je juče.


Ulaznice se mogu kupiti preko sajta www.gigstix.com po ceni od 820 dinara za jednodnevne ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane festivala.

Ulaznice koje se na ovaj način budu kupovale podižu se uz posedovanje vaučera na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu. Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Ulaznicu može da zameni samo kupac lično. Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.

Do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarski rege sastav Roots Rocket, a kako saopštavaju organizatori, uskoro će se znati svi izvođači.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava. Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. Smeštaj u kampu se rezerviše popunjavanjem formulara na sajtu www.trenchtown.org.

Festival organizuje Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari