Poslednje veče Beer Festa odlaže se za sutra uz izmenjen program 1Foto: Belgrade Beer Fest

Zbog obilnih padavina u toku prethodne noći, kao i u toku današnjeg dana, četvrto veče Belgrade Beer Festa neće biti održano po planu, saopštili su danas organizatori.

Sve zone festivala danas će iz bezbednosnih razloga biti zatvorene, a poslednje veče festivala biće održano sutra, u ponedeljak, 22. avgusta, u saradnji sa gradskim službama.

Program poslednje večeri BBF u ponedeljak, 22. avgusta, biće održan po izmenjenom rasporedu.

Kapije će biti otvorene već u 18h, dok na glavnoj bini program počinje već u 19h, kad nastupa Queen Real Tribute. Nakon toga, celokupan program glavne bine biće održan ranije u odnosu na planirano vreme, te će Konstrakta i Zemlja Gruva izaći na scenu već u 20.30h, Sunshine u 22h, a festival će zatvoriti E-Play koncertom u 23.15h.

Svi detalje o održavanju programa na ostalim festivalskim zonama biće objavljeni sutra u toku dana.

Izuzetno nam je drago da je Beogradski festival piva u toku prethodne tri večeri ugostio više od 200.000 ljudi, koji su, uprkos vrućinama i promenljivim vremenskim uslovima, pokazali kako izgleda festivalski provod u Beogradu.

Belgrade Beer Festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.