Na Velikoj bini ovogodišnjeg regionalnog muzičkog festivala Trenchtown, koji će se održati od 29. aprila do 1. maja u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, nastupiće i popularni beogradski bend Zemlja gruva. Članovi sastava Zemlja gruva raduju se koncertu na festivalu Trenchtown, a poneće i svoj Gruvlend šator.


– Nastup na Trenchtown festivalu će biti generalna proba pred naš veliki beogradski koncert koji će se održati u Domu omladine 14. maja, tako da publika festivala može očekivati da nas vidi u najboljem svetlu. Radujemo se nastupu i veseloj hipi atmosferi Trenchtown festivala koju smo već imali prilike da osetimo pre par godina nastupajući u jednom drugom sastavu. Specijalno za tu priliku u naš program ćemo ubaciti par rege pesama, jer verujemo da će biti prisutno dosta poštovalaca rada i dela rege gurua MC Milovana. Za svaki slučaj ponećemo jedan veliki Gruvlend šator, ako deo ekipe iz benda odluči da proslavi prvomajski uranak na Paliću – poručuje ekipa iz Zemlje gruva.

Zemlja gruva, trenutno najbrojniji bend na domaćoj sceni koji je za relativno kratko vreme od izdavanja odličnog prvog albuma „WTF is gruvlend?“ iz klupske atrakcije prerastao u bend od 11 članova, održaće koncert na Velikoj bini Trenchtown festivala u subotu, 30. aprila. U toku je pretprodaja ulaznica za Trenchtown. Dnevne ulaznice se mogu kupiti po ceni od 720 dinara, dok je za komplet karata za sve dane potrebno izdvojiti 1.790 dinara. Prodajna mesta su u Beogradu biletarnica Beogradske arene, Info pult PC „Ušće“ i blagajna Doma sindikata, u Novom Sadu Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 i u Subotici The Code. Onlajn prodaja karata je već u toku preko sajta www.gigstix.com. Od 29. aprila ulaznice će biti nešto skuplje. Podsetimo, pored Zemlje gruva na velikoj festivalskoj bini nastupiće još i Vrooom, Partibrejkers, Svi na pod!, Vlada Divljan, Ritam nereda, Dubioza kolektiv i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari