Sajsi MCFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna domaća reperka Sajsi MC objavila je svoj novi album. U pitanju je izdanje sa pet pesma, pod nazivom “IVANARASHIC”, što je njeno pravo ime.

U svrhu njegove promocije, Sajsi MC je gostovala u emisiji Dan uživo na televiziji N1, gde je govorila o novoj muzici, i tome zašto je posvetila novi album svom egu, o svojim stihovima, ali i reagovanjima na njene izjave o trudnoći. Snimak celog gostovanja možete dostupan je OVDE.

Ime novog albuma Sajsi MC je složenica nastala od imena Ivana Rašić. „Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se poptuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba”, rekla je reperka.

„Svi znaju mene na javnoj sceni kao Sajsi MC, i desilo se u poslednjih par meseci da se kroz intervjue Ivana Rašić ogolila malo, a to se do sada nije dešavalo. Odvojila sam njih dve vrlo, mene privatno ne poznaje publika, vrlo sam štedljivo ja to njima davala, vrlo sam privatno čuvala za sebe, ali sam primetila da ljudi jako vole to, pa sam im dala“, navela je ona.

Omot izdanja je fotografisao renomirani fotograf Sever Zolak, na šta Sajsi ima da kaže: “Fotografisao me je na jednom događaju i kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi – to je to. Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto-album”.

Na izdanju, pored rođene sestre Tijare, gostuju i novosadski producent Thicc boi, sa kojim je reperka već ranije sarađivala, ali i mladi muzičar i producent A.N.D.R. koji je ovom prilikom pred-stavio potpuno novi zvuk reperke, a sa kojim je ona nedavno otpočela saradnju. Tako se na pesmama čuje da Sajsi MC čak i peva, takođe, prisutno je još novih saradnika, te tako čujemo da je vokalno prisutna multimedijalna umetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari