Dodela američkih Teen Choice nagrada, 13. po redu, protekla je u znaku Selene Gomez (19) i njenog dečka Džastina Bibera (17). Zvezda TV-serije „Wizadrs o Waverly Place“ je dobila pet nagrada od američkih tinejdžera (među njima i za omiljenu TV-junakinju), dok je pevač Džastin Biber dobio jedan trofej manje (omiljeni pevač ali i za TV-negativca u gostovanju u seriji „CSI“). Među višestruko nagrađenim dobitnicima su i serije „Glee“, „The Vampire Diaries“, filmovi „The Twilight Saga“, ‘’Harry Potter and the Deathly Hallows“, glumac Robert Patinson i pevačica Tejlor Svift (koja je, takođe, dobila pet nagrada ali je ipak bila u senci Gomezove).


U filmskim kategorijama za najboljeg glumca i glumicu proglašeni su Džoni Dep i Anđelina Džoli (oboje za uloge u filmu „Turista“), omiljeni SF/fentezi film je „Hari Poter i relikvije smrti 1“, dok su za najboljeg glumca i glumicu iz te kategorije izabrani Tejlor Lautner („Sumrak“) i Ema Votson („Hari Poter“), a naj-negativca Tom Felton („Hari Poter“). Najbolji dramski film je „Crni labud“, a horor „Paranormalna aktivnost 2“. Najbolji letnji film je „Hari Poter i relikvije smrti 2“, pa je tako serijal o Hariju Poteru ove godine prošao bolje od rivalskog „Sumraka“, pogotovu što mu je pripala i nagrada za poljubac (između Eme Votson i Danijela Radklifa) kao i nagrade za glumce u letnjem hitu (Ema i Danijel).

Kod televizijskih serijal „The Vampire Diaries“ dobili su ukupno pet nagrada – među kojima i za najbolji Fentezi/SF šou, kao i za najbolje glumce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari