Šta sve od poklona dobijaju nominovani za Gremi 2023? 1Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Ovogodišnja  65. dodela nagrada Gremi održaće se sutra , a nomininovani će kući poneti poklone u vrednosti od 60.000 dolara (oko 55.000 eura), piše Page Six, prenosi Index. hr

Navode kako je jedan od najskupljih poklona koje će nominovani dobiti poklon kartica za tretman liposukcije. Poklanjaju se i ostali do 10.000 dolara vredni kozmetički tretmani.

Osim toga, nominovani za muzičku nagradu ove će godine dobiti naočare za sunce posebno dizajnirane za ovu priliku i set kozmetičkih proizvoda u vrednosti od 515 dolara. Ostali pokloni uključuju robotski čistač čija je cena oko 500 dolara i glavu tuša vrednu 325 dolara.

Poklon-vrećice navodno će uključivati više od 50 predmeta, a za Page Six potvrđeno je da će poklone dobiti svi nominovani, voditelji, izvođači i direktori Gremija.

Dakle, Hari Stajlss, Šanaja Tvejn i Bed Bani samo su neka od imena koja će u nedjelju kući poneti poklone od 60.000 dolara

Najviše nominacija ima Bijonse

Podsetimo, pop ikona Bijonse dobila je najviše nominacija ove godine, ukupno devet, čime se izjednačila sa svojim suprugom, reperom Džej -Z- te bi mogla postati jedna  od najnagrađivanijih izvođača u istoriji Gremija.

Bijonse i Džej -Zi imaju ukupno 88 nominacija za muzičke nagrade za koje glasaju kolege.

Džej-Z ove je godine dobio pet nominacija za doprinos pesmi Renaissancea i DJ-a Khaleda God Did.

Osim što su prezenteri, Dejvis i Kristal takođe su nominiovani ove godine. Dejvis je nominovana  u kategoriji najbolje audioknjige, naracije i pripovedanja za svoje memoare Finding Me.

Kristal je nominovan za najbolji album muzičkog pozorišta za Mr. Saturday Night.

Dodelu Gremija vodiće komičar Trevor Noa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.