The Thunder CorpsesFoto: Promo

Bendovi The Thunder Corpses i Antarktik zapaliće binu Kulturng Centra Živa, u petak 29. marta, obećavajući publici uzbudljivo veče muzičke magije i nezaboravno iskustvo.

Svojim specifičnim senzibilitetom, bend The Thunder Corpses, koji dolazi pravo iz Knjaževca/Niša, već je privukao pažnju regionalne muzičke scene.

Njihov specifični spoj surf i garage rock elemenata, umotan u veo pank i lo-fi estetike, obećava nezaboravan nastup koji će raspametiti publiku.

Nakon sjajno prihvaćenog debi izdanja „Somewhere Over the Black Bay“, bend je stekao epitet jednog od najperspektivnijih novih izvođača.

S druge strane, Antarktik, novi projekat Ivana Đorđevića i Ilije Dunija, donosi svoju jedinstvenu muzičku viziju na scenu.

Ovaj duo iz Beograda spaja nostalgiju analogne ritam mašine s toplim melodijama gitare i basa, uz naznake psihodelične pop i surf muzike.

Njihovo muzičko putovanje započelo je kroz druženja u Kvaki 22, a sada stižu da očaraju publiku uživo.

Koncert će se održati ovog petka s početkom u 20 časova u Kulturnom Centru Živa na Novom Beogradu. Ulaznice će biti dostupne na ulazu po ceni od 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari