Total Rejects i Fake Fun nastupaju u nedelju u Svilajncu 1

Dva ruska pank – rok benda Total Rejects i Fake Fun u okviru svoje evropske turneje nastupiće u nedelju 19. maja u Svilajncu.

To dešavanje poslednji je koncert u okviru projekta “Ni korak nazad”, koji se održava pod pokroviteljstvom opštine Svilajnac, a u organizaciji udruženja Rođen negde dole.

Gosti iz Rusije, sviraće u Lobi baru, početak koncerta je najavljen za 20 časova, a ulaz je donacija (preporučeno 200 dinara). Total Rejects i Fake Fun su prvi rok muzičari iz Rusije koji će svirati u Svilajncu.

Total Rejects je bučna i divlja garažna super pank-rok grupa koju su osnovala četiri asa ruske andergraund scene iz Moskve i Perma u proleće 2017. godine.Total Rejects su ruski Dead Boys, koji su posle nekoliko uspešnih turneja po državama bivšeg SSSR-a, krenuli u osvajanje istočne i južne Evrope u leto 2018. godine, a potom i Balkana januaru 2019.

Fake Fun su old school hc-pank bend iz Sant Peterburga nastali u leto 2016 godine. Karakteriše ih energičan i čist pank-rok zvuk i snažni nastupi uživo. Muzika koju sviraju najviše podseća na legende ovog stila Minor Threat, Negative Approach i Dag Nasty.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari