TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 1Izvor: TV Nova

Jesenja sezona na TV Nova počela je pre mesec dana i od tada nije prestala da niže uspehe i beleži fenomenalnu gledanost svih emisija. Tako se Nova pozicionirala kao druga najgledanija komercijalna televizija tokom septembra sa prosečnim šerom 8,11%, prema podacima TV Beat-a.

Ovi rezultati dolaze kao još jedna potvrda kvaliteta celokupnog programa Nove koji iz dana u dan opravdava poverenje gledalaca.

Sve emisije iznova su dokazale atraktivnost svog sadržaja, među kojima i jutarnji program koji je u svom slotu neprikosnoven po gledanosti. Emisija „Probudi se“, koju tokom radne nedelje vodi i uređuje Nevena Madžarević, u proteklih mesec dana pozicionirala se na mesto najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji sa prosečnim šerom 17,60%, baš kao i vikend jutarnji program „Pokreni se“, pod voditeljskom palicom Danila Mašojevića.

TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 2
Foto: TV Nova

„Mentalno razgibavanje“ i dalje drži tron najgledanije emisije u svom slotu, a posebno se ističe i to što se publika iznova vraća već emitovanom sadržaju, pa emisija ima i najveći broj odloženih gledanja.

Popodnevna emisija „Među nama“, čijoj voditeljki i urednici Maji Nikolić je nedavno uručeno prestiženo priznanje za najbolju domaću zabavno-informativnu emisiju na konferenciji Digital23, beleži najveći rast gledanosti u odnosu na prošlu sezonu.

Informativni program Nove na liderskoj poziciji

TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 3
Foto: TV Nova

Potvrda kvaliteta dolazi i za jedinstveni informativni program Nove i tim Dnevnika koji građanima donosi tačne i proverene informacije o svim važnim temama. U trajanju od punih 60 minuta, emisija nastavlja da pomera standarde u domaćem novinarstvu i informiše građane na pošten način, što dokazuje najviši šer u terminu od 19:30h do 20:30h komercijalnih emitera.

Autorske vikend emisije ubedljivo najgledaniji sadržaj u Srbiji

Autorske emisije uz koje se gledaoci opuštaju vikendom mogu se pohvaliti ubedljivo najgledanijim sadržajem u Srbiji. Tako omiljeni humoristično-satirični šou „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, otkako se posle letnje pauze vratio na male ekrane, drži mesto najgledanije emisije u zemlji subotom uveče u terminu od 20:30h.

TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 4
Foto: TV Nova

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kao i „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“, beleže jednako fantastične rezultate. Svoj status kultne emisije nastavlja da potvrđuje i „Utisak nedelje“, koja je najgledaniji TV sadržaj nedeljom od 20:30h.

Omiljena emisija o zdravlju „Zdravo misli“, u kojoj dr Katarina Bajec kroz razgovore sa lekarima i poznatim ličnostima donosi savete za zdrav život, ostaje među najgledanijim emisijama, a gledaoci svake nedelje imaju priliku i da na Instagram profilu televizije Nova postave doktorki pitanja za dodatne savete.

TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 5
Foto: TV Nova

Svetski zabavni formati na TV Nova takođe na tronu

Najpopularniji svetski zabavni formati – kviz „Želite li da postanete milioner“ i kulinarsko-takmičarska emisija „Savršena večera“ – takođe mogu da se pohvale izuzetnom gledanošću, čime obe emisije drže mesto najgledanijih formata u svojim terminima, ostavljajući iza sebe sve ostale komercijalne televizije.

Na TV Nova uskoro počinje i nova sezona zabavno-takmičarskog šoua „Najveći gubitnik“, kada će publika upoznati 16 novih ekstremno gojaznih takmičara koji će se truditi da nezdrave navike ostave za sebe.

TV Nova druga najgledanija komercijalna televizija u septembru 6
Foto: TV Nova

Ostanite uz TV Nova jer vas tokom cele jeseni očekuje ekskluzivan sadržaj i najuzbudljivija televizijska sezona do sada.

Izvor podataka: TV Beat

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari