Nezaboravan provod vas očekuje i ove godine na Summer3p festivalu, koji je popularno nazvan „žurka u gigantskom džakuziju“, a čije će se 12. izdanje održati od 17. do 20. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću. Pored odličnog muzičkog programa pripremljen je i bogat radioničarski program, uz performanse, izložbe i već tradicionalne raznovrsne sportske aktivnosti.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupiće pioniri domaće elektronske scene Noise Destruction, poznati nemački DJ Alexander Kowalski, guru mađarske elektro scene DJ Budai i jedna od ključnih figura makedonske elektronske scene – Goran Kan. Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth. Više o izvođačima možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji – www.summer3p.org. U okviru festivalskog kampa u neposrednoj blizini termalnih bazena u petak, 18. jula, od 18 do 24 sata radiće Reggae Camp Stage, čiji će program biti besplatan. Muziku će puštati Wb41 i Aktto b2b Mist.

Ulaznice za Summer3p se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva četiri dana. Dnevne ulaznice: za četvrtak, petak i nedelju koštaju 349 dinara, a za subotu, 19. jul, cena ulaznice iznosi 399 dinara. Dnevne ulaznice se kupuju na ulazu u festivalski prostor. Pored muzičkog programa, tokom trajanja festivala održaće se i brojni prateći programi. Više informacija o performansima, radionicama i dnevnim programima možete pronaći na sajtu festivala – www.summer3p.org. Treći i četvrti dan Summer3p festivala se preklapaju sa prva dva dana čuvenog Festivala evropskog filma Palić (19-25. jul), pa i ove godine imate fenomenalnu priliku da sebi upriličite idealan filmsko-muzički provod: tokom dana i večeri najbolji evropski filmovi a kasno uveče odličan provod na Summer3p festivalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari