"Sluga" sa Bikovićem u glavnoj ulozi oborio rekorde gledanosti 1Biković u filmu "Sluga" Foto: Promo

Film „Sluga“ u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković danas je i zvanično oborio sve rekorde sa neverovatnom cifrom od 11 milona i 100 hiljada gledalaca.

Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja. Takođe, danas je ujedno i objavljenio da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epietet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

"Sluga" sa Bikovićem u glavnoj ulozi oborio rekorde gledanosti 2
Foto: Promo

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva. Biković i „Sluga“ gledaniji su i od najočekivanijeg ruskog filma „Invazija“ Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Ova simpatična komedija govori o Griši  (Miloš Biković) koji je ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari