Specijalni broj Danasa o Sajmu knjiga od sutra na kioscima 1

Specijalno izdanje Danasa posvećeno 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga od sutra, 21. oktobra, će se naći na kioscima.

U njemu između ostalog možete pročitati razgovore sa Tanjom Stupar Trifunović i Veselinom Markovićem, kao i ekskluzivan intervju sa zvezdom ovogodišnjeg Sajma knjiga, jednim od najpopularnijih pisaca postkolonijalne Severne Afrike, Taharom Ben Želunom.

Takođe tu su i informacije o tome šta su sve najznačajniji izdavači iz zemlje i inostranstva pripremili za ovogodišnji Sajam, kao i izveštaj sa Frankfurtskog sajma knjiga.

U dodatku će se naći i predgovor i izbor pesama i komentara iz knjige „Hiljade listova, stonine cvetova“ koju izdavačka kuća Tenesi priprema za Sajam. Knjiga predstavlja izbor iz zbirke pesama „Manjošu“ u prevodu sa starojapankog komentarima i predgovorom Hirošija Jamasakija Vukelića.

Tokom trajanja Sajma svakog dana u Danasu naći će se i opširni dnevni izveštaji o svim događanjima na sajmu, razgovori sa autorima i kritički prikaz objavljenih dela na osam strana. Cena lista Danas sa opširnim dodatkom o Sajmu je 50 dinara.

Tradicionalna Danasova akcija “1.000 poklona za 1.000 čitalaca” odvijaće se u Hali 2 Beogradskog sajma. Tokom čitavog trajanja Sajma od 10 do 19 časova svaki kupac novina na sajamskom štandu dobija jednu knjigu po izboru. U ponudi je četrdesetak naslova u izdanju Dangrafa – Danasa i partnerskih kuća iz oblasti književnosti, društvene teorije, publicistike, medicine, zdravlja, zabave…

Specijalni broj Danasa o Sajmu knjiga od sutra na kioscima 2

Upredo sa Sajmom knjiga od 24. do 28. oktobra odvijaće se i sajam medija Media market, a štand Danasa možete posetiti u Hali 3, gde vas očekuju, brojne tribine, intervjui, promocije knjiga, izložba pinjata i druženje sa glavnim i odgovornim urednikom našeg lista Dragoljubom Petrovićem  i njegovim gostima, ekipom PLJiŽ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari