la casa de papel berlinFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko volite seriju La Casa de Papel, imamo dobre vesti za vas, jer uskoro stiže prednastavak serije za koji smo dobili i prvi trejler.

Jedan od omiljenih likova serije La Casa de Papel dobija svoju seriju, jer nas prednastavak vodi u život Berlina u njegovim zlatnim danima, piše Index.hr.

Neke pljačke su neodoljive, baš poput ljubavnih priča, stoji u opisu ovog trejlera.

Radnja ove serije smeštena je u Pariz i pratiće kako je tekao Berlinov najveći poduhvat ikada – krađa nakita vrednog 44 miliona dolara u jednoj noći.

Sveukupno će biti osam epizoda koje na Netfliks stižu već 29. decembra ove godine.

Fanove originalne serije oduševiće što se Pedro Alonso vraća ulozi Berlina, ali i tu su i Alisija i Rakel.

Osim Alonsa, glumačku postavu čine Begonja Vargas, Iciar Itunjo, Mišel Džener, Najva Nimri, Hulio Penja, Tristan Uloa i Žilijen Paskal.

Na scenariju rade i neki od ljudi zaslužnih za seriju La Casa de Papel, kao što su Albert Pinto, Ester Martinez Lobato i David Barokal.

„Berlin je pravi džentlmen, izvan i unutar svog posla“, „Ne verujem da ću to reći, ali uzbuđen sam zbog neke serije na Netfliksu“, „Jedini spin-off koji me zanima“, „Još jedno remek-delo stiže za mesec dana“, „Uzbuđen sam zbog serije. Nadam se da neće razočarati“, samo su neki od komentara fanova na YouTube-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari