dejvid korensvet supermenFoto: Isabelle Vautier / Starface / Profimedia

Supermen je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih superheroja, a naredne godine stiže novi film u kome će ga tumačiti Dejvid Korensvet.

Sada znamo i kako će Supermen izgledati, jer su Džejms Gan i Dejvid Korensvet objavili izgled njegovog kostima na svojim društvenim mrežama.

Već na prvi pogled vidi se da je u pitanju pomalo pohaban kostim, a ne očuvan kao u prethodnim verzijama, a i da nije toliko tesan.

Ovo će biti četvrti put da počinje niz filmova sa Supermenom, nakon onih koje su režirali Ričard Doner, Brajan Singer i Zek Snajder.

Tu se ne ubrajaju serije, niti animirani filmovi, a Dejvid Korensvet nastavlja stopama kojima su koračali Kristofer Riv, Brendon Raut i Henri Kavil.

Otkrivanje novog kostima izazvalo je brojne pomešane reakcije, jer su neki zadovoljni time što Korensvet ovde podseća na Kavila, a drugi nisu zadovoljni samim odelom.

Kažu da deluje pomalo preveliko i ne sviđaju im se čizme niti plašt, a sve to inspirisano je stripskom varijantom Supermena iz DC edicije The New 52, koja mnogima nije omiljena.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

U pozadini se vidi i neka vrsta lasera, što asocira na to da će Brainiac biti velika pretnja po Metropolis i Zemlju.

U filmu uz Dejvida Korensveta glume i Rejčel Brosnahan, Nikolas Holt, Skajler Gizondo, Sara Sampajo, Edi Gategi, Terens Rozmur, Entoni Karigan, Izabela Mersed, Nejtan Filion, Marija Gabreijela de Faria i Vendel Pirs.

Supermen u bioskope treba da stigne 11. jula 2025. i to je prvi film u novom DC filmskom i serijskom univerzumu, čije se prvo poglavlje zove Bogovi i čudovišta.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari