Svi smo mi žrtve dolara i rublje

Dobitnik nagrade "Aleksandra Lifka" za izuzetan doprinos evropskom filmu i gost Filmskog festivala Palić britanski glumac Brajan Koks

Ostavite komentar


  1. „Ne znam kako stvari stoje ovde u Srbiji, ali mogu da primetim da politički lideri u ostalim delovima sveta, pre svega u Americi i u Rusiji, isključivo i samo brinu o sebi i svojim finansijama.“

    Zato mi znamo g. Cox, pa eto, naša Srbijica ipak može nečim da se meri sa Amerikom i Rusijom 🙂

Ostavite komentar


Kultura

Uprava Luvra: Vreme je da Mona Lizu preselimo u podrum 8

Uprava Luvra: Vreme je da Mona Lizu preselimo u podrum

"U toj velikoj sobi, izgleda kao poštanska marka", smatra kustos italijanskog slikarstva. Suočen s brojnim kritikama, direktor Luvra Laurence des Cars, izgleda da je našao rešenje kako bi se iskustvo gledanja najpopularnijeg dela u tom muzeju, Leonardove Mona Lize, pred kojom stoje svakodnevno redovi posetilacaa, poboljšalo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.