Ukazom Putina Miloš Biković dobio rusko državljanstvo 1Foto: FoNet BC

Poznati srpski glumac Miloš Biković dobio je rusko državljanstvo, saopšteno je na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije, prenosi Sputnjik,

U ukazu koji je potpisao Putin navodi se da rusko državljanstvo treba dati sledećim osobama, između ostalog i Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji.

Biković se na svom Instagram profilu zahvalio na tome što je prihvaćen u svim sferama društva i rekao da je to zvanično potpisano od strane predsednika Rusije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

– Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu, napisao je Biković.

Miloš Biković je jedan od najpoznatijih glumaca, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Poznati su njegovi filmovi „Balkanska međa“ i „Sunčanica“, kao i serije „Montevideo, Bog te video“, „Južni vetar“, „Grand“ i „Magomajev“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari