Vlada razrešila direktora Narodnog pozorišta Dejana Savića

Ostavite komentar


  1. Sad će da ga postave u Vladu, za generalnog sekretara ili pomoćnika ministra kulture…

  2. Pao je prvi stubić tiranija. Bravo glumci i svi ljubitelji kulture. Nekultura je počela da izlazi na vrata. Krunulo je. Jedan kolac je ispao ostali će da se polako rasklimataju.

  3. KAKO JE OVO ODURNO I ZASTRAŠUJUĆE,,.Premijerka se ,nadala,, da će se,,situvacija,,,već,,smiriti,i,,,da ONA NEĆE MORATI DA,,INTERVENIŠE,I BEZ ,,,GLUMAČKOG, PROTESTA,.I GLE,,ČUDA TA ISTA ,,,SPONTANO,,ODREŠILA GA ,DUŽNOSTI,. MOŽE li se bar uskorije vreme AKO NE SADA, USVOJITI PRAVILO A NE,,IZUZETAK, da LUMIŠTE IMA I MORA DA IMA GLAVNI UTICAJ NA IZBORE NJIHOVOG UPRAVNIKA,,INAČE USVOJENOM,,SREĆOM,, po pravilu ,,slučajevi će se ,,slučajno,,preseliti u neku drugu,ovako srozanu instituciju kulture,.

  4. Prvi put je osetio pravo tvrdo…

    Glumci su povukli odgovoran potez. Nateran je da se povuče.

    Neka nam je sa srećom!

Ostavite komentar


Kultura

Srđan Tešin foto Imre Szabo

Piratsko čudo

Jurcam po stanu opasan vunenim šalom u koji sam zadenuo frulicu.Oko glave sam vezao narandžastu svilenu maramu.Napadam plišanog medu i udaram ga u stomak drvenim tučkom za meso.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.