Vojin Ćetković: Imponuje mi što me porede sa Draganom Gagom Nikolićem 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Vojin Ćetković dao je ekskluzivni intervju novinaru UNA TV Srđanu Zelembabi za emisiju „Una, due, tre“, a otkrio je i da ćemo ga gledati u novoj sezoni serije „Mama i tata se igraju rata“ koja se prikazuje u Srbiji.

Pred kamerama ove televizije je otkrio da mu veoma imponuje što ga porede sa legendardnim glumcem Draganom Gagom Nikolićem. 

„Bio sam blizak sa njim i mnogo sam ga voleo. On je jedan od glumaca sa kojim sam puno radio i koji me je puno toga naučio. On me je kad sam bio klinac pitao za mišljenje, kakav je bio, kako je bilo na nekom snimanju. Odmah mi je dao na važnosti i na značaju i nikada sebe nije stavljao iznad bilo koga drugog“, rekao je Ćetković.

Ovako komentariše glasine da se dobro drži i da je lep čovek uprkos godinama koje ima, a da pritom ne koristi preparate i ne posećuje salone lepote.

„To moje je unutrašnja lepota, ja sam taj malo staromodniji tip“, rekao je šaljivo glumac.

Glumac je upitan i kako se nosi sa odrastanjem svojih ćerki, pogotovo u svetlu događaja u Srbiji i sve češćeg nasilja u školama.

Mislim da ne postoji roditelj koji nema strah kad pomisli na svoju decu i njihovu budućnost. Ne znam kako da se odredim prema samom vremenu, ali uglavnom ja učim od svoje dece da prepoznam momenat i da prepoznam vreme u kom žive“, istakao je Ćetković.

Pogledajte kompletan intervju koji je naš slavni glumac dao za UNA TV u produžetku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari