Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Ritma Nereda u Domu kulture Novi Sad 1Foto: Marko Ristić @zamrznutitonovi

Gotovo da nikada Ritam Nereda nije svirao prisniji prostor u svom gradu, i zbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta, održaće još jedan klubski koncert u Domu kulture NS u petak, 4. novembra od 21 čas. Broj ulaznica i za ovaj koncert strogo limitiran.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su Put beznađa“, Crno je sve“, Ne“, 10 godina“, Hiljade“, Sećanja“, Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje 30 godina“ bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn, dok će  ulaznice na dan koncerta koštaće 1.700 rsd.

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari