"Zona Zamfirova 2" najgledaniji domaći film u 2017. godini

Šta se gledalo u Srbiji prošle godine

Ostavite komentar


  1. Film “Rekvijem za gospođu J.” koji je imao odličan festivalski život po svetskim festivalima i koji je kvalitetan film u srpskim bioskopima prođe skoro pa nezapaženo! Tužno!

  2. Bio bi red da ministar kultrure i direktor FCS najzad obrazloze rezultate bacenih ogromnih sredstava poreskih obveznika na katastrofalne filmove koji ne da nemaju prodju nma svetskom trzistu, vec ih ni domaca publika ne gleda! Nakon sumiranja treba da podnesu ostavke, ako imaju imalo stida. Isto tako, neka objave RTS i RTV gledanost svojih produkcija i spoljnih produkcija i koliko je para baceno na sve to da vide gradjani sta se zaista desava. Na RTS-u ima serija koje su naprosto negledljive, a imaju ogroman broj epizoda. Ocigledno da se to ne pravi zbog kvaliteta i potreba pretplatnika.

  3. Odgledao sam i ja Zonu Zamfirovu 2. Scenario katastrofalan. Iako izuzetno jaka glumačka ekipa nisam stekao utisak da su uloge izneli na vrhunskom nivou. Najslabija karika u svemu bila je baš Glumica koja igra ulogu po kome ceo film nosi naslov. Još jednom sam se ubedio da gospođica Sebastijanović nije glumica koja može da iznese kvalitetno glavne uloge. Jeste da je ona lepa i simpatićna ali kao glmica ne uliva poverenje. Kada uporedim njenu glumu i glumu gospođice Aleksić kao da postoji jaz od nekoliko kilometara. Mislim da su generacijski tu negde ali kvalitet daleko na strani Aleksćeve.

  4. Zona 2 je dobar melodramičan film, ali u poređenju sa originalnim filmom Zdravka Šotre se ne može uporediti niti će moći da dostigne gledanost, počev od režije, glumaca kostima, muzike i dramaturgije.

  5. Sve pohvale za film Zona Zanfirova drugi deo i odlicnu mladu glumicu Brankicu Sebastijanovic. Mislim da je ona mnogo kvaliretnija od njene koleginice Aleksic po mom misljenju ona je u seriji kao Lenka Dundjerski bila vise nego ocajna .

  6. Nekad možda i isplate glumce za film Vrati se Zone.Pitajte glumce da li su isplaćeni…

  7. Moram reci da je ceo film nula.oseca se da je gluma.dok su prvom delu deluje sve stvarno.naravno igrali su i mnogo bolji glumci nego sada

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.