Bela Palanka

Otkrivena ranohrišćanska grobnica kakva do sada nije pronađena u Srbiji (FOTO) 1

Otkrivena ranohrišćanska grobnica kakva do sada nije pronađena u Srbiji (FOTO)

Punih 13 sati, sve do mraka, na lokalitetu Remezijana u Beloj Palanci arheolozi su u sredu otkopavali netaknutu ranohrišćansku grobnicu iz 4. ili 5. veka kakva do sada nije pronađena na području Srbije, saznaje Danas od upravnika Arheološke zbirke Filozofskog fakulteta u Beogradu, dr Marka Jankovića koji je sa saradnicima na iskopavanjima na Remezijani.

Bela Palanka: Na jednom šalteru do svih dokumenata 4

Bela Palanka: Na jednom šalteru do svih dokumenata

Građani Bele Palanke će od danas mnoge administrativne poslove, zbog kojih su do sada morali da šetaju od šaltera do šaltera moći da obave na jednom mestu, saopsteno je iz Opstinske uprave.

U Beloj Palanci će biti otvorena fabrika auto delova 5

U Beloj Palanci će biti otvorena fabrika auto delova

Članovi Opštinskog veća  Bele Palanka dali su saglasnost na Memorandum o razumevanju Opštine Bela Palanka sa novim investitorom Privrednim društvom ‘’TGRS’’ oko izgradnje fabrike auto delova i otvaranja novih radnih mesta, saopšteno je iz Opštinske uprave.

"Dani proje" 18. maja u Crvenoj reci kraj Bele Palanke 12

„Dani proje“ 18. maja u Crvenoj reci kraj Bele Palanke

Mesna zajednica Crvene Reke i Osnovna škola „Jovan Aranđelović“ uz podršku Turističke organizacije Bele Palanke a pod pokroviteljstvom opštine Bela Palanka organizuje gastro-manifestaciju „Dan proje“ koja će se održati 18. maja u ovom selu kraj Bele Palanke.

Uručena opštinska priznanja povodom Dana opštine Bela Palanka 15

Uručena opštinska priznanja povodom Dana opštine Bela Palanka

Dan Opštine Bela Palanka obeležen je danas svečanom akdemijom kojoj su prisustvovali predstavnici vojske, policije, Kancelarije za javna ulaganja Srbije, programa EU PRO, državni sekretar u Ministarstvu odbrane, lokalnih samouprava iz Srbije i Bugarske i medjunarodnih organizacija i fondacija.

PrvaPoslednja