Bela Palanka

"Dani proje" 18. maja u Crvenoj reci kraj Bele Palanke 7

„Dani proje“ 18. maja u Crvenoj reci kraj Bele Palanke

Mesna zajednica Crvene Reke i Osnovna škola „Jovan Aranđelović“ uz podršku Turističke organizacije Bele Palanke a pod pokroviteljstvom opštine Bela Palanka organizuje gastro-manifestaciju „Dan proje“ koja će se održati 18. maja u ovom selu kraj Bele Palanke.

Uručena opštinska priznanja povodom Dana opštine Bela Palanka 10

Uručena opštinska priznanja povodom Dana opštine Bela Palanka

Dan Opštine Bela Palanka obeležen je danas svečanom akdemijom kojoj su prisustvovali predstavnici vojske, policije, Kancelarije za javna ulaganja Srbije, programa EU PRO, državni sekretar u Ministarstvu odbrane, lokalnih samouprava iz Srbije i Bugarske i medjunarodnih organizacija i fondacija.

Opština Bela Palanka nagradila najbolje učenike i studente 11

Opština Bela Palanka nagradila najbolje učenike i studente

Opština Bela Palanka nagradila je najbolje učenike i studente. Nagradjeno je 20 učenika sa Vukovom diplomom, 4 učenika srednje škole, koji imaju prosečnu ocenu 5 i 28 studenata, koji imaju prosek ocena iznad 8,5. Pored njih nagrade je dobilo i 20 učenika, koji su bili uspešni na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Krov nad glavom dobilo 10 izbegličkih porodica 12

Krov nad glavom dobilo 10 izbegličkih porodica

Posle više godina deset izbegličkih porodica iz Bosne i Hrvatske koje borave na području opštine Bela Palanka dobilo je svoj krov nad glavom i to zahvaljujući lokalnoj samoupravi.

Tončev: Lako je biti socijalista u krugu dvojke 14

Tončev: Lako je biti socijalista u krugu dvojke

Izbori u Beloj Palanci na kojima je SPS zajedno sa Jedinstvenom Srbijom osvojila 15,38 glasova, odnosno svega pet mandata u odnosu na 24 mandata SNS, ponovo su podgrejali stare strahove lokalnih socijalista.

PrvaPoslednja