Horgoš

Na Horgošu zaplenjeno 500 litara antifriza 3

Na Horgošu zaplenjeno 500 litara antifriza

Uprava carina saopštila je danas da su carinici na graničnom prelazu Horgoš zaplenili gotovo 500 litara antifriza, kao i veću količinu auto-delova za „BMW“.

Zaplenjeno 10.000 cigareta 4

Zaplenjeno 10.000 cigareta

Carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili skoro 10.000 neprijavljenih cigareta, koje je vozač jednog autobusa krio unutar ventilacije i u prostoru za alat.

Zaplenjena marihuana na prelazu Horgoš 5

Zaplenjena marihuana na prelazu Horgoš

Uprava carine Srbije saopštila je danas da su carinici na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom zaplenili više od 20 kilograma marihuane.

Od 1. jula Horgoš prešlo 800.000 putnika 8

Od 1. jula Horgoš prešlo 800.000 putnika

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković istakla je da pripadnici MUP – Uprave granične policije odgovorno i profesionalno obezbeđuju državnu granicu, omogućavaju efikasan protok putnika i roba i preduzimaju sve mere u cilju efikasnog suzbijanja kriminala.

Stefanović obišao granični prelaz Horgoš 9

Stefanović obišao granični prelaz Horgoš

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa pripadnicima Uprave granične policije na Horgošu o funkcionisanju graničnog prelaza početkom i tokom letnje sezone i merama koje će se preduzeti kako ne bi dolazilo do većih gužvi,saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Zaplenjena droga na Horgošu 10

Zaplenjena droga na Horgošu

Akcijom policije i carine u četvrtak na graničnom prelazu Horgoš sprečeno je krijumčarenje droge, pronađene u kutijama mlevenog keksa, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na Horgošu zaplenjen kilogram kokaina 11

Na Horgošu zaplenjen kilogram kokaina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u saradnji sa radnicima Uprave carine na Graničnom prelazu Horgoš zaplenili su više od kilogram kokaina i uhapsili jednu osobu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga, sasopštio je danas MUP Srbije.

Stefanović: Ključna je zaštita granice 13

Stefanović: Ključna je zaštita granice

Zaštita državne granice jedan od najvažnijih aspekata odbrane od ilegalnih migracija i Srbija ne može biti zemlja u koju će se migranti neograničeno slivati, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ministar dočekivao turiste

Ministar dočekivao turiste

Na graničnom prelazu Horgoš-Reske podelom flajera putnicima koji su se našli na tom graničnom prelazu u subotu je zvanično započela kampanja Vlade Srbije „Dobrodošli u Srbiju – osmeh gostoprimstva“. Kampanju je otvorio ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić, koji je lično, kod graničnog prelaza sa naše strane, dočekivao putnike i delio flajere na kojima se nalazi turistička karta Srbije. Kampanja „Dobrodošli u Srbiju – osmeh gostoprimstva“ sprovodiće se tokom cele letnje sezone i to na naplatnim rampama na svim međunarodnim koridorima u Srbiji. Osnovna ideja je promocija turističkih kapaciteta i destinacija u Srbiji.


Privatizacije treba preispitati

Privatizacije treba preispitati

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otvorio je juče u Horgošu novi pogon – mlin za mlevenje horgoške paprike fabrike Vitamin.

PrvaPoslednja