Danas podkast: Od "Slagalice" do pab kvizova - zašto ljudi u Srbiji toliko vole kvizove? 1Foto: Anđela Petrović Dizajn: Ana Mihajlović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

U novoj epizodi Danas podkasta smo se bavili popularnošću kvizova na ovim prostorima. Sagovornici autora Čedomira Vučinića bili su Ivan Andonov, autor pitanja za „Slagalicu“, već godinama najpopularniji TV kviz u Srbiji i Uroš Marković, kvizmaster i organizator BG pub kviza.

Razgovarali smo o razvojnom putu jednog „kvizomana“, prisetili smo se popularnih domaćih TV kvizova poput „Kviskoteke“, „Brojki i slova“, razgovarali o „Milioneru“, „Poteri“, „Najslabijoj karici“ i mnogim formatima koji se više ne prikazuju. Takođe, ukratko smo objasnili u čemu je draž sve popularnijih pab kvizova i pojasnili osnovna pravila onima koji se još nisu oprobali u ovom vidu druženja i provere znanja.

Naravno, dotakli smo se i aktuelnih tema, pa tako možete čuti kako su naši gosti pred polufinala prognozirali rasplet Mundijala, kao i za koga Ivan i Uroš navijaju.

Epizodu možete da poslušate na platformi SOUNDER, kao i na platformi PODCAST.RS.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Klub čitalaca Danasa

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari