Antić za Danas: Prvo im je bitna lažna vest, a onda zvanična izjava 1Foto Grad Vranje

„Nema nikakvih raskola i podela unutar Gradskog odbora SPS u Vranju“, kaže u izjavi za Danas aktuelni predsednik Gradskog odbora ove partije u Vranju Zoran Antić, koji se nakon saobraćajne nesrećenalazi na kućnom lečenju.

Antić obavlja i funkciju Državnog sekretara u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije i nedavno je imao lakšu saobraćajnu nesreću prilikom povratka sa službenog puta.

-Odlukom najviših partijskih organa Novica Tončev je postavljen za koordinatora predizbrnih aktivnosti na jugoistoku Srbije. Ja sam zadužen za Vranje. Kako fizički nisam u stanju da se priključim aktuelnim predizbornim aktivnostima to su umesto mene učinili Srdjan Dekić, Dejan Ilić, Bojan Stojančić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković ispred omladine SPS i kordinatorka zadužena za žensku populaciju Lidija Novković. To je bio sastanak važan za partiju – navodi Antić za Danas.

Antić priznaje da pojedini portala prvo objave lažnu vest, a potom traže zvaničnu izjavu, što je po njegovom mišljenju „krajnje nekorektno“.

On ne demenatuje da su u predizborne aktivnosti uključeni i Miroljub Stojčić eks gradonačelnik Vraja, kao i još dvojica nekadašnjih funkcionera socijalista.

Zamoljen da komentariše navodni odlazak dvojice aktuelnih gradskih Većnika iz redova SPS Nebojše Zupančića  i Dejana Ivanovića, on je rekao da „ne želi da ulazi u nikakve spekulacije, a po najmanje u nečije lične stavove u poltici“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari