Beli: Pozivam Vučića i Đilasa na duel, ja protiv njih dvojice 1Foto: EPA

Zbog svega što se izdogađalo poslednjih dana, razmišljam da pozovem Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa na TV duel, ja protiv njih dvojice, pa da vidimo ko je čiji i ko je ko – kaže u razgovoru za Danas Luka Maksimović, „mali“ LJubiše Preletačevića Belog.

On poručuje da je dotle „dogorelo“ da bi morao „obadvojicu“ da ih stavi ispred sebe i da ih, kao na ispitu, propita ko je za koga. Maksimović navodi da bi to bio potpuno otvoren razgovor u kome bi on jasno kazao šta misli o njima, te da nikoga ne bi vređao jer nije tako vaspitan.

– Na taj način bih definitivno pružio priliku građanima da vide otvorene karte, pa da onda sami zaključe ko je zapravo ko i šta zaista želi – ističe Maksimović.

Upitan za koga misli da bi se pre odazvao jednom takvom duelu, Maksimović odgovara da bi to verovatno bio Dragan Đilas. On ocenjuje da su pojedinci „hajkom“ koju su nedavno na društvenim mrežama podigli, nakon što je GIK urgirao da se na ime LJubiše Preletačevića ekspresno izda lična karta, njome stvorili totalnu kontru kod građana, jer su prevazišli svaku meru i jer je sve postalo degutantno.

Podsećanja radi, Luka Maksimović je nedavno na Tviteru, nakon što je lider Dveri Boško Obradović pozvao Aleksandra Vučića na prvi TV duel posle šest godina vlasti, napisao „kolega, i ja ga pozivam na ferku“.

Maksimović će večeras kao predstavnik liste „LJubiša Preletačević Beli – Zato što volimo Belovgrad“ učestvovati u predizbornoj debati „Reč na reč“ na Drugom programu RTS, koja počinje u 21 čas.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari