Dogovor o saradnji Stranke moderne Srbije, Građanskog demokratskog foruma i Tolerancije Srbije 1Potpisan dogovor o saradnji Foto: Stranka moderne srbije

Dogovor o saradnji Stranke moderne Srbije (SMS) i Građanskog demokratskog foruma (GDF) danas je potpisala i Tolerancija Srbije, koju čine Vlaška narodna stranka, Bošnjačka građanska stranka i Crnogorska stranka.

Bliskost ciljeva i saglasnost u pogledu naиina političkog delovanja suština je tog sporazuma, koji treba da omogući jačanje građanske alternative na opozicionoj sceni Srbije.

Na svečanosti povodom potpisivanja dogovora naglašeno je da poslednji događaji, pogotovo slučaj sa pekarom albanskog vlasnika u Borči, motivišu ljude građanske demokratske orijentacije da se bore za prava i slobodan život svih građana Srbije.

Dogovor je ispred Tolerancije Srbije potpisao Jasminko Hadžisalihović, ispred Stranke moderne Srbije potpis je stavila kopredsednica stranke Tatjana Macura, dok je ispred Građanskog demokratskog foruma dogovor potpisao predsednik Aleksandar Olenik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari