Ilić: Hapšenje Đurića režirano 1Foto: Medija centar

Hapšenje Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici bilo je režirano i o tome bruji ceo svet, a to je bilo veliko poniženje za vladinog službenika i državu Srbiju, izjavio je danas lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić.

On je na konferenciji za novinare napomenuo de vlast priča za građane jednu priču, a kad odu napolje ćute, iako se zna odakle sve potiče i gde je ključ svega.

Što sada predsednik nije tražio mišljenje Merkelove, Zapad nam godinama priča kako brzo napredujemo ka Evropskoj uniji, kako nam odličnu idu reforme, kako smo faktor stabilnosti, a na Kosovu ništa nije urađeno, samo smo otišli unazad, istakao je Ilić.

Prema njegovim rečima, sramota je da smo mi od naših obaveza sve ispunili, a od Zapada zauzvrat nismo nismo dobili ništa.

Povodom preuzimanja niškog aerodroma od strane države, Ilić je rekao da ministarka Zorana Mihajlović obmanjuje javnost, jer je potpisala ugovor da se sklone svi aerodromi u okruženju koji bi bili konkurencija koncesionaru beogradskog aerodroma.

Upravo zbog toga ništa nije urađeno ni sa kargo centrom aerodroma u Lađevcima, samo je trebalo da se proširi i produži pista, kako bi se pustio u funkciju, sada se taj centar više i ne pominje.

Time najviše gube poljoprivredni proizvođači iz centralne Srbije, koji bi preko njega trebalo da plasiraju svoje proizvode, izjavio je na konferenciji za medije Velimir Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari