Inicijativa Ne davimo Beograd: Zajednički odlazak u Brus 1Inicijativa ne davimo Beograd

Inicijativa Ne davimo Beograd organizuje zajednički odlazak u Brus, kako bi na ročištu zakazanom za 27. maj u 11 časova, pružila podršku Mariji Lukić, Danijeli Vukajlović i drugim žrtvama seksualnog uznemiravanja Milutina Jeličića Jutke.

“Umesto pune podrške i zaštite, ove hrabre žene kada o nasilju progovore, kao i mnoge druge širom Srbije nailaze na neizvesnost, osudu, medijsko razvlačenje i maltretiranje, a neretko i gubitak posla. Nulta tolerancija na nasilje i podrška žrtvama su neophodne kako bi se napravio prvi korak ka značajnoj promeni sumorne realnosti koju mnoge žene žive svakodnevno”, navodi se u saopštenju Inicijative.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Inicijativa Ne davimo Beograd: Zajednički odlazak u Brus”

  • Ivane , da je ne daj bože tvoja majka , sestra ili ćerka dobila 15k lascivnih sms od strane one stoke jutke , pitam se da li bi podržavao stoku na vlasti i dalje …bojim se da bi nastavio da ih podržavas , jer si ti takva ličnost , čovek bez kičme i trunke morala
   Jer kako inače opisati ljude koji podržavaju ovakve stvari i koji podržavaju genocid nad sopstvenim narodom
   Ipak , ne želim da ikada bilo koji član tvoje porodice prodje kroz to što prolaze zlostavljan žene iz Brusa…ni jedna žena to na svetu ne zaslužuje a svaki sexualni manijak na svetu zaslužuje da bude osuđen na zatvor , pravi zatvor.
   Nažalost ovaj buzdovan iz Brusa će biti zaštićen od strane svoje ss sekte i verovatno biti osuđen na „nanogicu “
   Molim da inicijativa NDMBG objavi detalje u vezi odlaska u Brus

   • Dragi Dejane, ja potpuno razumem sve sto govorite. Meni je zao i te nesrecne zene svakako imaju moje izvinjenje ukoliko ih je moj komentar na bilo koji nacin vredja.
    Ja sam potpuno svestan i samovolje i bahatosti sa kojom se u Srbiji sprovodi i uziva Vlast, ali, za razliku od Vas, na zalost, ja to shvatam kao deo naseg mentaliteta i kao neminovnost. Tome nas uci nasa istorija.
    No, moja reakcija je protest i prezir prema drustvenim parazitima i raznim stetnim i kontraproduktivnim NGO koji koriste svaku priliku da zarade koji dinar! Inicijativa ‘Ne davimo Beograd’ je olicenje jedne skupe, bahate, neefikasne i parazitske grupacije, koja koristi svaku priliku da napravi licnu promociju i izgradi politicku karijeru. Zahvaljujuci takvim ljudima koji sebi daju za pravo da imaju monopol na moral mi se nalazimo gde jesmo! Ja sam se takvih parazita nagledao 90-tih i samo nas je cudo spaslo od toga da nase proteste protiv rezima Milosevica u potpunosti ne upropaste.
    Inace, kao sto vidite, ti paraziti i aktivisti su upropastili opoziciju u Srbiji. Zar se to moze osporiti?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.