“1 od 5 miliona”: Penzionerima vratiti pare, i to sa kamatom 1Foto: 1od5miliona (Arhiva)

“Ne može Srbija da ide napred dokle god duguje onima koji su je svojim rukama gradili – penzionerima”, rekla je Nikolina Reković, kandidatkinja za narodnu poslanicu liste “Grupa građana: 1 od 5 miliona”.

Nikolina Reković je istakla da oko 600 miliona evra iznosi glavnica duga prema penzionerima.

“Toliko im je ovaj režim oteo pljačkajući im penzije tokom četiri godine. To je tek nešto više od onoga koliko je vlast planirala da potroši na stadione. Pa šta je ovoj vlasti važnije – stadioni ili ljudi”, upitala je Reković i dodala da treba graditi, ali tek nakon što se izmiri dug prema ljudima.

Ljudi su ceo život radili da bi starost dočekali dostojanstveno, i zato im njihov novac mora biti vraćen, kazala je Reković i dodala da je upravo to jedna od glavnih programskih tačaka liste “1 od 5 miliona”.

“Našim najstarijima moramo vratiti dostojanstvo, tako što ćemo im najpre vratiti ono što je njihovo i za šta su ceo život radili – ceo dug, i to sa kamatom”, poručila je aktivistkinja Pokreta “1 od 5 miliona”.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

27 reagovanja na ““1 od 5 miliona”: Penzionerima vratiti pare, i to sa kamatom”

  1. Verovatno će se naći i neki penzioner, koji će računati na gospodjicu Reković i poverovati da će im ona, novac i to sa velikom kamatom vratiti?! Smešniji su od Šojića?!

    • Za jednu stvar je u pravu, ovo poređenje duga sa cenom stadiona. Profesionalni sport je precenjen, nigde nema takvih privilegija. Penzioneri rade do 65. za penziju od 300 evra, a sportista osvoji jednu medalju i penzija 1500 evra od 40. g. A ko privređuje i stvara a ko troši?

    • Zoran, Laka, Nenad, sve pljačkaš do pljačkaša koji bi da prežive na račun najstarijih koje su protivzakonito četri godine protivzakonito zajedno sa njihovim vođom srskim diktatorom Vučićem ojadili najstarije građane Srbije

    • … problem je da kad si gladan, nisi sav svoj! …. vreme je za sendvič!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.