Predstavljen deo odborničkih kandidata užičkih naprednjaka 1Foto: Danas

Dr Jelena Raković Radivojević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu” za lokalne izbore u Užicu, saopštila je, na štandu naprednjaka na Trgu partizana, da će „Užice, posle 21. juna, voditi tim odgovornih, savesnih, poštenih i požrtvovanih ljudi, koji imaju plan i strategiju razvoja grada“.

„Građani Užica su zadovoljni rešenjem problema vodosnabdevanja, ali traže da rešimo problem aerozagađenja i više sredstava za energetsku efikasnost domaćinstava i javnih objekata, kroz subvencije za nabavku kotlova na ugalj i pelet, izolaciju i stolariju“, navela je Jelena Radivojević Raković, direktorka užičke bolnice i moguća kandidatkinja za gradonačelnicu.

Dodala je da bi gasifikacija trebalo da se odvija brže i da bi Užice trebalo da postane grad zelenila, a potom istakla da građani od nove vlasti očekuju i bolju zdravstvenu zaštitu.

Tokom projekta vrednog 20 miliona evra, dodala je, rekonstruisaće se užička bolnica, izgradiće se novi ambulantno-poliklinički blok i ta ustanova biće opremljena novim skenerom i drugom medicinskom opremom.

Osim nje, o programu te stranke su govorili i odbornički kandidati te liste Petar Todosijević, direktror filijale RFZO, i Joviša Starčević, jedan od direktora u užičkom „Prvom partizanu“.

Todosijević je obećao rešenje nedostatka parkirališta u gradu i to, kako je rekao, „odmah posle konstituisanja nove gradske vlasti“, koju trenutno čine naprednjaci sa koalicionim partnerima, i najavio konačno uređenje gradske plaže na reci Đetinji.

Starčević je istakao značaj autoputa do Požege, koji će, kako je rekao, stvoriti uslove za dolazak stranih investitora u Užicu, založio se za to da se mladi školuju za potrebe privrede i da ostanu da žive u svom gradu.

Tu koaliciju, koja je kandidovala svih 67 odbornika, koliko ih ima užička skupština, osim SNS, čine SDPS, PUPS, PSS- Bogoljub Karić, SNP i POKS, a na listi su i predstavici Pozitivnog Užica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari