Janjušević: Dveri porodičnu šetnju održale još u maju 1Foto: Informativna služba Dveri

Srpski pokret Dveri, za razliku od prethodnih godina, ovoga puta u vreme održavanja Parade ponosa nije organizovao takozvanu Porodičnu šetnju, koja je ranije predstavljala njihov odgovor na održavanje Prajda u glavnom gradu kojom su, kako su govorili, pokazivali „na šta su oni ponosni“.

Na pitanje zbog čega ove godine nisu organizovali Porodičnu šetnju u Beogradu i da li to ima veze sa članstvom u Savezu za Srbiju, poslanica Dveri Marija Janjušević kaže za Danas da je ova stranka još u maju ove godine organizovale Nedelju porodice, povodom obeležavanja Svetskog dana porodice.

– U sklopu Nedelje porodice smo organizovali okrugli sto u Narodnoj skupštini i Porodičnu šetnju u Beogradu, jer je porodična politika nešto čime se Dveri bave cele godine, i to nije vezano za gej paradu – poručuje Janjušević.

Takođe, ona ukazuje da je minulog vikenda predsednik Saveta za porodicu pokreta Dveri boravio u Moldaviji na Svetskom kongresu porodica, te da je i ona sama prošlog petka prisustvovala porodičnoj litiji koja je održana u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari