Jeremić: Vlasnici Milenijum tima po promeni vlasti prvi iza rešetaka 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će vlasnici „Milenijum tima“ po promeni vlasti „biti prvi koji će se naći iza rešetaka“, jer su stvorili najveću hobotnicu koja organizovano pljačka novac građana Srbije.

„To im obećavam, a Narodna stranka i ja držimo reč. Biće im oduzeto sve, do poslednjeg evra. Ili će opstati ’Milenijum tim’ ili ćemo osloboditi Srbiju, jedno i drugo ne ide zajedno“, rekao je Jeremić na izbornoj skupštini Gradskog odbora Narodne stranke Kraljevo.

Jeremić je naveo da je „Milenijum tim“ podneo novu tužbu protiv njega, kojom zahteva da mu sud zabrani da javno govori o toj kompaniji, saopštila je Narodna stranka.

„To nije moguće, nema šanse da prestanem da govorim o njima. Samo su mi pružili dodatni motiv da na svakom mestu govorim o njihovim krađama. Jedini način da me ućutkaju je da plate da me neko likvidira“, kazao je Jeremić.

Jeremić je istakao da iza rešetaka moraju biti svi koji su državu i narod bacili na kolena i opljačkali sve što su mogli, a kada su opljačkali sve u Srbiji, onda su počeli da se zadužuju u inostranstvu „za nove milijarde koje će oteti od budućih generacija“.

Jeremić je dodao da će buduća vlast, koju će predvoditi Narodna stranka, doneti zakon o moratorijumu na zaduživanje u inostranstvu, odnosno o zabrani novog zaduživanja i podsetio da Srbija danas duguje 30 milijardi evra, a da je dugovala 15 milijardi kada je SNS došla na vlast.

Jeremić je istakao da je Narodna stranka „najoštriji i najdirektniji protivnik režima“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je zato „pod najvećim udarom“.

„Udarili smo po dve ključne tačke direktno u glavu – mitu o Vučićevoj nepobedivosti i neustrašivosti, kada smo otišli u Predsedništvo i naterali mu suze na oči, kao i na najvažniji razlog postojanja SNS, a to je bogaćenje kroz isisavanje narodnog novca iz budžeta“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da će na prvim sledećim izborima na kojima bude učestvovala Narodna stranka „režimu biti nanet udarac od kojeg se neće oporaviti“.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Kraljevo izabran je preduzetnik Stefan Stančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari