Martinović: Rističević nije imao nož, već privezak za ključeve 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe Srpske napredne strake na početku sednice Skupštine Srbije o amandmanima na Zakon o izboru narosnih poslanika rekao je da Marinika Tepić, poslanica Stranke slobode i pravde, obmanjuje javnost tvrdeći da je Marijan  Rističević, poslanik sa liste SNS, „isukao nož“ tokom sukoba sa Boškom Obradovićem. On je naveo da se Tepić, kao i nekim novinarima od priveska za ključeve od auta priviđa hladno oružje.

„Nećemo da spominjememo ime ni jednog novinara, jer to i nisu novinari, jer su svi oni na platnom spisku Dragana Đilasa. Oni uživaju da  budu žrtve, isto kao i fašista Boško Obradović. On moli da ga policija uhapsi, jer je njemu neophodno da bude žrtva, odnosno da od napadača postane žrtva. Ali on je samo batina u rukama  Dragana Đilasa i kada njega ne bude, Đilas će naći neku novu batinu, a sve sa ciljem da ukoče Srbiju i vrate je tamo gde je bila pre osam godina. Nije demokratija kada sa petnaestak ljudi narkodilerima i mafijaša blokirate ulaz  u predsedništvo i skupštinu i prebijete poslanika, a onda kažete kako je on isukao nož“, rekao je Martinović.

On je  naveo da je vladajuća većina prihvatila sve predloge opozicije kako bi se poboljšao naš izborni sistem i da ništa od toga nije rađeno zbog  pritisaka iz EU i sveta, već sve zbog zahteva opozicije i na štetu SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari