Mihajlovićeva: Šizofreni napad opozicije na Vučića zbog zapošljavanja žena 1Zorana Mihajlović Foto: mgsi.gov.rs

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost najoštrije je osudila poslednje napade i uvrede opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zašto što je pohvalio turskog investitora koji je zaposlio značajan broj žena u Kraljevu.

„Ne kritika, već govor mržnje opozicije na račun predsednika Vučića samo zato što je izrazio zahvalnost investitoru jer je zaposlio žene, posebno one koje imaju više od 50 godina, potpuno je šizofren. Pogotovo ako se zna da u Srbiji žene teže dolaze do posla, naročito starije žene. Ovakvo ponašanje zaslužuje osudu svih, pa i osudu stranaka koje podržavaju i stoje iza ovakvih uvreda“, istakla je Mihajlovićeva tokom rasprave u parlamentu.

Ona je dodala da umesto da se svi zalažu za to da što više žena u Srbiji dobije posao, imamo kritike i uvrede opozicije zbog toga što Vlada Srbije i predsednik Vučić brinu o ženama i njihovim porodicama. „Ovakvim ponašanjem vređaju ne samo žene u Kraljevu koje su dobile posao, već sve žene u Srbiji“, naglasila je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari