Opozicione stranke u Paraćinu kritikovale posetu Vučića pomoravskim opštinama 1Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predstavnici opozicionih stranaka u Paraćinu kritikovali su posetu pomoravskim opštinama predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući je ,,privatnom posetom ili predizbornim marketingom“.

Oni ističu da se dugo najavljivana poseta Vučića toj opštini svela na privatnu posetu hotelu u Sisevcu, lokalnom odmaralištu nadomak Paraćina, čiji je vlasnik odbornica SNS Radojka Milovanović, i na obećanja o izgradnji dva lokalna puta koja vode do njenog hotela.

Podsećaju i da je lokalana skupština pre par dana usvojila odluku da se firmi Radojke Milovanović, koja je u međuvremenu prebačena na članove najuže porodice, ustupi zemljište površine 1,43 hektara u centru Sisevca, u zamenu za 39 ari parcele koja ima 10 puta manju vrednost od vrednosti zemljišta koje je trampom dobila.

Stranka slobode i pravde Paraćin navodi da će svo zemljište i objekte oteto od opštine vratiti u javnu svojinu, a da lokalnim tajkunima neće biti omogućeno da se bogate na račun građana, sakrivajući se iza skupštinskih odluka svojih prijatelja.

Bivši predsednik opštine Paraćin Saša Paunović smatra da za Vučićevu preuranjenu kampanju postoji i neki drugi razlog.

Reč je o nastavku kampanje čije smo delove već videli u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, ali je veoma neobično da se kampanja takvog intenziteta vodi daleko pre termina za predsedničke izbore i za to postoji neki razlog. Obećanja ne treba posebno komentarisati, već smo ih se naslušali, rekao je Paunović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Opozicione stranke u Paraćinu kritikovale posetu Vučića pomoravskim opštinama”

  1. KAkva glupost, centar Sisevca! Taj koji je to napisao, nikad nije bio u Sisevcu. Uzgred budi rečeno, do Sisevca, vodi samo jedan put, preko Senjskog Rudnika, odnosno na raskrsnici pre ulaska u naseljeno mesto. Vrlo je upitna kategorija puta, iako ima asvalt, verovatno iz 70* godina prošlog veka. Molim da budući tekstovi koji se budu objavljivali, imaju barem 50 posto istine, lakše se vari.

  2. Pa ko vama brani da idete i promovisete vasu stranku,ustvari nemate sta da promovisete,sta da kazete ljudima! sta ste uradili ili stacete uraditi,zato bolje da se ne pojavljujete,nece vas niko.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.