PUF: Vučiću naseli Kosovo članovima SNS-a 1Foto: PUF

Pokret ujedinjenih fantoma uputio je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. U pismu PUF predlaže rešenje kosovskog problema, a kako se navodi napisano je povodom nagrade Zlatni lav koje je dodeljena upravo predsedniku Srbije.

Pismo prenosimo u celosti.

„Ispoštovani Zlatni L(AV),

Šaljemo ti samo jednu tačku iz programa Pokreta ujedinjenih Fantoma, a tiče se rešenja za dugogodišnji kosovski problem. Pošto smo kako ti kažeš “saterani u ćošak” sebično bi bilo da ti ne ponudimo poslednji adut koji smo čuvali za ova teška vremena, a mislimo da bi bio prihvatljiv za većinu građana Srbije.

Izdvajamo tačku iz programa PUF-a :

1.Naseliti prostor Kosova i Metohije sa svim članovima SNS-a i njenim satelitima, a ostatak Srbije u tom slučaju mora da eksplicitno prihvati njeno otcepljenje u celosti bez referenduma i promene Ustava.

Pokret ujedinjenih fantoma!

p.s.Čestitamo ti na dobijenoj nagradi za mir, i šaljemo ti fantomski pozdrav: Sto za jednog, jedan za sve!“

Da podsetimo, brojni domaći mediji preneli su informaciju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobitnik venecijanske nagrade za mir „Zlatni lav“, ustanovljene pre 70 godina.

Danas je objavio tekst u kojem se navodi da su novinari srpskih medija nagradu za mir „Zlatni lav“ pomešali sa nagradom Venecijanskog filmskog festivala, da bi potom reagovala savetnica predsednika Srbije pismom upućenim urednici Političke rubrike našeg lista Jasmini Lukač i novinarki Katarini Živanović.

Bivši šef italijanske diplomatije Franko Fratini i savetnik Aleksandra Vučića u vreme njegovog „premijerstva“ reagovao je preko zvanično nepostojeće agencije Tanjug na pisanje lista „Danas“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari