TV duel Obradovića i Šešelja u subotu 1Foto: Fonet

Vojislav Šešelj, lider radikala, i Boško Obradović, predsednik Pokreta Dveri, u subotu u 21 sat, na televiziji Studio B ukrstiće političke argumente.

Ovaj televizijski duel zakazan je nakon prepiske dvojice lidera stranaka na društvenim mrežama, međusobnog izazivanja na duel, a potom i traženja mesta gde će se taj duel održati.

Obradović je u sredu pozvao Vojislava Šešelja da u TV duelu odmeni svog političkog učenika, najbližeg saradnika i koalicionog partnera Aleksandra Vučića koji ove duele izbegava.

„To će biti običan razgovor o „Vučićevom kumu Goranu Veselinoviću, koji je veza između njega i Vučića, o tome kako Hag ne traži izručenje Vučića kao šefa Pravnog tima SRS za njegovu odbranu, ali traži Vjericu Radetu i Petra Jojića koji su slušali Vučićeve naloge“ , saopštio je lider Dveri.

I predsednik Srpske radikalne stranke na Tviteru se pohvalio da je pristao na TV duel . „Biće mi veliko zadovoljstvo da tog razularenog ljotićevca definitivno politički razvalim i upropastim pred celom nacijom, kako bi se srpska politička scena bar malo pročistila“. Lider SRS je zatim pozvao birače da obavezno pogledaju duel u subotu uveče na televiziji „Studio B“:

Braćo Srbi i sestre Srpkinje, građani Srbije, političko razvaljivanje Boška Obradovića možete uživo da gledate u subotu, 24. februara na TV „Studio B“ u 21 čas, ako Boškić bude imao hrabrosti da se pojavi“.

Nakon što je Šešelj pristao na duel Obradović mu je poručio: „Vidimo se, Vojvodo“, ali je i dodao: Hvala Bogu da Šešelj nije predložio da razgovor bude u Zadruzi ispod Drveta mudrosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari