Vučić: Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju 1Foto: Printskrin Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će večeras gostovati u emisiji Upitnik na Radio televiziji Srbije (RTS) i naveo da nije unapred snimio emisiju, te da neće ići na Košutnjak ni u Palatu Srbija da bi je snimao.

„Prihvatio sam poziv i biću na tom mestu. Nisam snimao unapred, neću ići na Košutnjak, biću u RTS-u. Želim da im poručim da ću doći baš kada je najavljeno, neću mnogo pre vremena da dolazim“, rekao je Vučić u telefonskom razgovoru za TV Pink.

Rekao je da oni koji su uoči njegovog gostovanja najavili okupljanje ispred RTS-a, ne dolaze da mu postave pitanja kako su rekli, već da „uteraju strah u kosti svakome ko bi im se suprostavio i zbog želje da kontrolišu kretanje ljudi“.

On je svoje pristalice pozvao da ne dolaze ispred RTS-a u znak podrške, jer po njegovoj oceni aktivisti Jedan od pet milona i Dveri „samo traže incident“.

Udruženje Jedan od pet miliona i predstavnici Dveri pozvali su ranije danas građane da se okupe ispred RTS-a povodom dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiju Upitnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari