Vučić: Savski trg će biti najlepši trg u Beogradu 1Foto: Budućnost Srbije/Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Savski trg biti najlepši trg u Beogradu, „a možda i najlepši u Srbiji“.

„Biće ovo najlepši trg u Beogradu, možda i u Srbiji. Samo da promenimo fasadu na zgradi Pošte i biće neverovatno“, kazao je Vučić tokom obilaska radova na uređenju Savskog trga u Beogradu.

Kako je naveo, posebno je ponosan što je posle 24 godine popravljen sat na Železničkoj stanici.

On je obišao radove na Savskom trgu sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem i zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem.

Vučić je danas izjavio da u okviru vakcinacije imamo vakcina za još sedam – osam dana.

Ministarstvo za izbore „glupa i sramotna ideja“

Vučić je ocenio i da Ministarstvo za izbore, „glupa i sramotna ideja“.

A to treba da srpovedemo mi, koji smo učestvovali na izborima, a oni ih bojkotovali, poručio je Vučić o platformi opozicionih stranaka uoči međupartijskog dijaloga. Ne pada mi napamet, oni misle da će Tanja Fajon da me ubedi u to. Ovo je nezavisna i suverena zemlja, rekao je Vučić i ocenio da je to glupa ideja kao i „ministarstvo za nošenje kape“.

Vučić je ukazao da postoje stranke koje ne žele posredovanje stranaca, pa će se možda razmatrati i mogućnost dva dijaloga. Prete nekim nemirima. Nagledao sam se nemira, upada u skupštinu, nanošenja najtežih povrede policajcima i uvek sam ih čekao tamo gde su protestovali i nikada sa tim nismo imali problem, podsetio je Vučić.

Ne plašim se nemira, već loših rezultata, ukazao je on i dodao da na izborima narod odlučuje, ali „ako ih narod neće ne vrede im ni ministarstvo za kape“.

Tražio sam da vidim izjavu Bakira Izetbegovića i ta izjava više govori o njemu, nego o narodima.

Nikome takve izjave nisu potrebne, rekao je Vučić. U ovoj zemlji je u redu da organizujete protiv Vučića, ali šta imate da protestujete protiv Vladimira Putina. Imate svakojakih ljudi, naglasio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari